Fiat club Belgio is een actieve club.
Het bestuur en de leden organiseren jaarlijks samen een vijftal toeristische rondritten, specifiek voor onze clubleden.
Deze ritten kunnen zowel in binnen als buitenland zijn. De meeste van deze ritten zijn extra verzorgd en omvatten meestal diverse bezoeken aan bezienswaardigheden.

Ook de gastronomie wordt tijdens deze uitstappen niet vergeten, bij een gezellig hapje en drankje worden immers de beste contacten gelegd.

Buiten deze ritten selecteert het bestuur, in samenspraak met de leden, enkele organisaties van derden waar wij als club te gast zijn.
Op het sportief vlak manifesteren enkele snelle jongens zich tijdens diverse races zoals de "Classic Club Race" en de "Historic Grand Prix" te Zolder en voornamelijk de "Coppa Mille" ABARTH races die zich als rondtrekkende caravaan manifesteert op diverse Europese Circuits.

Ter kennismaking met de club bestaat de mogelijkheid om als niet-lid éénmalig deel te nemen aan een evenement van de club, mits een toeslag boven op de deelnameprijs van het bezocht evenement.

Regelmatig worden er internationale beurzen bezocht in het buitenland zoals Essen (Duitsland) en Parijs.

De Club is regelmatig aanwezig op diverse Belgische Oldtimerbeurzen zoals ANTWERP CLASSIC SALON, RETRO CLASSIC BRUSSEL, GENTSE RETRO en BRUGGE

Tijdens deze beurzen ontvangt het bestuur samen met de vaste medewerkers de leden en geïnteresseerden op een gastvrije wijze.
Elk evenement van Fiat Club Belgio wordt publicitair ondersteund door een "PRONTO FIAT", deze uitnodiging wordt via briefwisseling of e-mail naar alle leden verstuurd en verschijnt eveneens op deze site.